sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kortteja myyntiin kotikylälle!
    Oletteko hyvät ystävät Nurmijärvellä huomanneet, miten ihana kukkakauppa meillä on omalla kylällä? Pistäydyin alkusyksystä pitkästä aikaa sisälle asti ja huomasin ilokseni, että ilme oli kokonaan uusiutunut. Liike on sisustettu hyvällä maulla ja seinätkin ovat saaneet uutta väriä pintaansa. Monipuolinen kasvivalikoima on kauniisti esillä ja lisäksi sieltä löytyy paljon koriste- ja lahjatavaraa. Kukkakamari Elsi on liikkeen nimi ja sillä on uudet pirteät omistajat, Sirpa  ja Elina. (Aleksis Kiventiellä)

 

Kyselin silloin alustavasti, että ottaisivatkohan he korttejani myyntiin, jos joskus yltäisin sellaiseen "saavutukseen", että minulla olisi oikeasti mitä tarjota. Vastaanotto oli niin sydämellinen, että vieläkin mieltä lämmittää.

                           


Nyt sieltä sitten vihdoin saa niitä minun korttejani! Tuntuu hurjan hienolta, että sain kuviani ja kuvitelmiani oman kylän liikkeeseen!
 

Valitettavasti sateisella säällä hämärässä kuvaaminen ei anna kovin edustavaa kuvaa.

                                                            ----------------------------------

Korttejani vein myös kirkonkylällä sijaitsevaan pikkuruiseen viehättävään Lila ja lime -nimiseen käsityö- ja askartelutarvike- sekä lahjatavaraliikkeeseen (Pratikankujalla). Se on ihan tuore putiikki kirjakaupan vieressä. Näyteikkunasta löysin paljon muidenkin Nurmijärveläisten taitajien töitä. (Mm. Kikan hienoja väritysjuttuja) Kannattaa käydä kurkistamassa!Ei kommentteja: