torstai 17. elokuuta 2017

Heipähei pitkästä aikaa!

Kesätauko on ohi ja täytynee nöyrtyä bloggaamaan ihan pöytätietokoneella. Ehdin jo ihastua kännykän helppouteen, mutta kevään jälkeen en ole sitä kautta onnistunut pääsemään hallintapaneeliin kirjoitellakseni.Paljon on tapahtunut loppukevään ja kesän aikana.
Täytynee pistellä asioita palasiksi ja kertoilla vähitellen.

Tällä hetkellä ja tämän elokuun ajan minulla on meneillään näyttely Klaukkalalaisessa kirjakaupassa, Kirjavassa Puodissa. Elokuun alussa tarjosin avajaiskahvit. Oli hieno kokemus saada elää hetki kirjakaupan arkea, tavata asiakkaita ja saada palautetta omista töistä.Kauppa sijaitsee Klaukkalantien vieressä tien korkeimmalla kohdalla vanhassa Kototalossa.Puodin omistaja-Miira on todella mukava tuttavuus, ahkera ja positiivinen persoona ja palveleva kauppias. Eipä häntä suotta ole valittukaan vuoden Nurmijärveläiseksi yksinyrittäjäksi.
Puodin toiseen osaan on tulossa elokuun loppupuolella
Misanja-niminen käsityökahvila, sitä enteilevät nämä herkulliset lankakeräpinot.

Toinen näyttely jossa olen osallisena kolmella työllä, on taideyhdistyken vuosinäyttely. Se on nähtävillä myös elokuun ajan kirjaston Galleria Willessä.

Oli mielenkiintoista olla oppimassa oikein asiantuntijoiden seurassa näyttelyn laittoa.Keskellä alhaalla minun työni: "Tämän taivaan alla"
Ympärillä olevien töiden tekijä palkittiin Vuoden nrmijärveläiseksi taiteilijaksi.
Ei kommentteja: